NIMAŠ IZBIRE NIMAŠ IZBIRE
0
Štrom4K Štrom4K

When

January 19, 2024 - January 20, 2024    
23:00 - 05:00

Bookings

Bookings closed

Where

Gala Hala, Masarykova cesta 24, Ljubljana, 1000

LINE UP:

Luna Woelle [Mizuha 罔象 – SI/JP]
Selgor [De/fragment, Void Nacht – SI]
gabi98 [Nimaš Izbire – SI] btb Gašper Torkar [SI]
Anásta [Ustanova – SI]

 

ABOUT:

Štrom slavi vstop v četrto leto delovanja na nekoliko nenavaden način, ampak obljubimo da je smiselno! Z ekipo smo ugotovili, da si najbolj želimo proslaviti v dobri družbi in sproščenem razpoloženju (tudi za nas, ki ponavadi delamo;) in zato po res doooolgem času spet pripravljamo 100% domači line-up, za kar klasičnemu ŠTROMu kot že poprej dodajamo kjut priponko -ek + (4 leta) = ŠTROM4k.
Da je program domači je sicer malce za lase privlečeno, saj se iz Tokia ravno pravi čas za proslavo vrnila multimedijska umetnica in djka, ampak predvsem naša pogrešana frendica Luna Woelle! Poleg nje pa nam bodo z bengerji stregli: premierno na Štromu poznavalec vsega trdega in temačnega Selgor, iz sestrskega Ustanova kolektiva Anásta s svojo ritmično sekcijo in pa rezident ezoterije gabi98 v posebnem btb formatu z klubsko rariteto Gašperjem Torkarjem. Ugl pridite proslavit z nami na tej specialki minimalki!

Klubska kultura sloni na skupnosti, zato želimo zagotoviti varnejši prostor za vse obiskovalke_ce naših dogodkov. Oblikujmo vzdušje, kjer se lahko vsi počutijo sprejeti in se svobodno izražajo, zato v klubu ne toleriramo diskriminacije do lgbtqia+, seksizma, nacionalizma, rasizma in vseh drugih oblik zatiranj! Če ste tekom večera doživeli ali opazili katerokoli obliko nadelogavnja ali nasilja, prosimo da se obvezno obrnite na našo ekipo ali pa osebje kluba <3

You'll receive the QR code on your email as well!


You must be logged in to generate a QR code.

This will close in 60 seconds